asociatie,rugby,dracula,oldboys,romania,old boys,distracţie,ireverenţă,toleranţă faţă de sine,fun,friendship,fraternity,family
Prin venele noastre curge sânge cu globule ovale !
Prin venele noastre curge sânge cu globule ovale !
Sponsori

Presedinte de Onoare: vacant

Membrii de Onoare: vacant

Asociatia Rugby Dracula Oldboys Romania cauta sponsori pentru activitatile prezente si viitoare. Locurile vacante sunt limitate!


Directioneaza 2% din impozit catre Asociatia Rugby Dracula Oldboys Romania infiintata in anul 1991 . Banii stransi vor fi folositi in cadrul Programului Asociatiei pentru promovarea in rugby a spiritului "Fun, Friendship, Family & Fraternity"!

Pentru a putea face acest lucru trebuie sa completezi declaratia 230 daca esti o persoana cu venituri salariale sau o declaratie 200 daca ai venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor etc.)


Pasul 1: Soliciti fisa fiscala de la angajator;

Pasul 2: Depui o copie a fisei fiscale si o cerere tip (formularul 230, respectiv 200) la administratia financiara, specificand optiunea de a sprijini Asociatia Rugby Dracula Oldboys Romania (organizatie neguvernamentala si nonprofit) cu 2% din impozitul datorat statului;

Pasul 3: Cand completezi formularul folosesti urmatoarele date:

o Denumirea organizatiei: Asociatia Rugby Dracula Oldboys Romania

o Cod de identificare fiscala : 13608620

o Cont bancar : RO06 BTRL 0480 1205 J358 16XX

a) daca aveti doar venituri din salarii: DESCARCATI DE AICI DECLARATIA 230 si completati, citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2010, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2010, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

b) daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc): DESCARCATI DE AICI DECLARATIA 200 si completati, (punctul III) citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2011, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2011, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Cei care obtin pe langa salarii si alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III "Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat".

Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.


frr.roRugbyMania.netrugby.roRugbySpirit.netEuropeanGoldenOldiesRugby.comirblaws.comDrAlinPopescu.ro